Ännu en Stora torg-sommar med VM-fotboll och musik

Även den här sommaren präglades av VM-fotboll. I år var det världens bästa damlandslag som möttes – och som bekant kom svenskorna hem med bronsmedaljer. Finalen och samtliga Sveriges matcher visades på storbildsskärm på Stora torg. Eslövsborna fick också allsångskonsert och ett besök av Malmö Opera, som kom till Stora torg med sin lastbilsturné. Det blev stor succé och cirka 500 besökare.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal
Centrumledaren Cecilia Reinholdsson på Stora torg i Eslöv
VM-fotboll, musik och glass: det blev en fin sommar på Stora torg i Eslöv i år igen. Centrumledaren Cecilia Reinholdsson på arrangerande Eslövs Stadskärneförening är nöjd. Foto: Ann-Charlott Engström.

Bakom de här gratisevenemangen står Eslövs Stadskärneförening, som är en samverkansorganisationen för fastighetsägare, Eslövs kommun och handlare i kommunen. Här finns också centrumledaren Cecilia Reinholdsson:

Glädje, engagemang och omtanke

– Vårt uppdrag är att vara en samverkanspart, säger hon. Vi ska verka för att stadens aktörer finner och hjälper varandra med glädje, engagemang och omtanke. Vårt gemensamma mål är att skapa en aktiv och attraktiv stadskärna att leva, verka och konsumera i. Stora torg är en viktig del i utvecklingen och hjärtat av Eslöv. Där ska man kunna mötas, umgås och koppla av.

Det är också Eslövs Stadskärneförening som ligger bakom Klubb Eslövs stad, ett lojalitetsprogram för konsumenter som erbjuder rabatter och förmåner för medlemmarna.

– Vi ser nu fram emot en höst med härlig shopping, säger Cecilia Reinholdsson. Det kan säkert dyka upp en och annan shoppingaktivitet också!

Läs mer om stadskärneföreningen

Eslövs Stadskärneförening finns på Facebook, Instagram och den egna hemsidan.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window