Just nu händer det här med ombyggnationen av Stora torg

Vi har tidigare berättat om några av våra förberedelser som krävs inför ombyggnaden. Det ingår i det som vi kallar projektering.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

jul eslöv stora torg

Alla dessa utredningar och planeringar kräver tid eftersom det är ett av Eslövs kommuns stora byggprojekt de kommande åren. Ibland stöter vi på hinder och får tänka om, ibland ser vi möjligheter som man bör ta tillvara på. En sån sak är att vi har sett behov och möjligheter för ledningsägare att passa på att se över sina ledningar när vi ändå gräver. Många ledningar är gamla och behöver bytas ut eller renoveras.

Dessa hinder och möjligheter har förskjutit byggstarten något. Vi planerar nu för start i september 2019. I och med detta kan torghandel, glasskiosk och uteserveringar köra på precis som vanligt fram till september nästa år. Det blir kanske en VM-fest även nästa sommar!?

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window