Man hittar ju inte ingången till hotellet

Fastigheten med hotellet har just nu en ingång som inte är så synlig. Men det är inte färdigt än.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

hotell stensson eslöv

Ägaren till fastigheten, som numera är Henric Blomsterberg, kommer att bygga en entré värdig namnet och även hotellets fasad kommer att förändras något. Ytan som nu har en platå med några trappsteg är inte heller färdig.
– Vi ville hitta en utformning som smälter samman med övriga torget samtidigt som entréerna till både hotellet, caféet och den kommande verksamheten tillgänglighetsanpassas, säger Malin Gunnarsson, utredningsingenjör och projektledare på Eslövs kommun.

På somrarna är det lätt att tänka sig uteserveringar framför hotellets fasad, men ytan ska ju fungera även på andra årstider. Torget ligger i syd-nordlig riktning, så hela ytan vi nu talar om är alltid i skugga. Det är bara i hörnet av Espresso house som solen tittar fram tidigt på dagen. Men norrläget är positivt. Tänk dig när du sitter inne på Espresso house och njuter en kaffe och kan titta ut genom fönsterna och njuta av utsikten och solen. Det hade inte varit möjligt om solen lyser in genom fönsterna.

Det är inte det slutgiltiga förslaget på hotellets entré i bilderna ovan.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window